חזה עוף מצופה בפירורי לחם
חזה עוף מצופה בפירורי לחם לוקח כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 311 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 1.42 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Taste of Home דורש חמאה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופפריקה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. עם ציון כפית של 49% , מנה זו די טובה. נסו את "אצבעות עוף מצופות בפירורי לחם" , "צלעות עוף מצופות בפירורי לחם" ו"צדפות אפויות ומצופות בפירורי לחם" (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שטוחה, ערבבו את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. בקערה נוספת, ערבבו את החמאה, מיץ הלימון והשום. טבלו את העוף בתערובת החמאה, ולאחר מכן גלגלו אותו בפירורים.
מגלגלים את העוף בצורת ג'לי רול; מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה משומנת בגודל 28x18 ס"מ.
טפטפו מעל את תערובת החמאה שנותרה; פזרו מעל פפריקה.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות או עד שהנוזלים צלולים.