חזה עוף עם פלפלים אדומים קלויים, מוצרלה ופסטו
גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, רוטב פסטו, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה עוף עם פלפלים קלויים ומוצרלה פניני, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1 למלא סיר גדול על שני שליש מלא מים. מביאים לרתיחה עדינה ומוסיפים קורנית, רוזמרין, מלח ופלפל.
מניחים את העוף בנוזל הלא חוקי ומבשלים עד מבושל דרך.
תן לתרנגולת להתקרר בנוזל, ואז להסיר ולפרוס בעובי של 1/4 אינץ'.
מברשת פרוסות עוף עם שמן זית למעלה עם עלי בזיליקום.2
מניחים 4 פרוסות לחם על קרש חיתוך.
שכבת פרוסות העוף באופן שווה על כל אחד; להפיץ עם 1 כף פסטו. על הנותרים 4 חתיכות של לחם, במקום רצועות פלפל אדום קלוי פרוס מוצרלה. טוסט כל 8 פרוסות לחם בתנור טוסטר עד הגבינה נמסה ומתחיל לבעבע.
הסר ועוף העליון פרוסות לחם פסטו עם הלחם מחזיק את רצועות הפלפל ומוצרלה.