, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם env. נוקס ג'לטין, גבינת שמנת פילדלפיה, קוקוס פתית מלאך של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו עוגת גבינה עליונה, עוגת גבינה לימון עליון, ו "עוגת הגבינה של מימי" (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform. צד קו של מחבת עם רצועת 4 אינץ ' רחב של קלף.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
שמור תותים 8 לקישוט; לחתוך פירות יער שנותרו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לעמוד פרוסות תות הגדול סביב קצה מחבת מוכן; דק קוצצים הנותרים פרוסות תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום; להפריש.
5
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, מיץ תפוזים ומיץ לימון בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב.