חזה עוף עם רוטב קארי דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 781 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל הודי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזה עוף עם רוטב קארי ליים, חזה עוף ברוטב קארי-דבש-חרדל, ו קארי חזה עוף.
הוראות
1
הכינו פילאף אורז לפי הוראות החבילה. בינתיים מפזרים מלח ו 1/4 כפית פלפל על חזה עוף. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
מים כדי לאפשר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו פטריות ב -2 כפות חמאה למשך 4 דקות; הוסף אגסים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קולים 2-3 דקות יותר או עד שהפטריות והאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חצאי אגסים בסירופ
5
הסר ושמור על חום.
6
באותה מחבת ממיסים את החמאה שנותרה. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת הקארי והפלפל שנותר עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה מרק וצ ' אטני. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 5-7 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים בהדרגה שמנת למחבת; מוסיפים תערובת עוף ופטריות.
ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז פאתלין הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאינדיאני. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.