חזה עוף צלוי עם פרושוטו, לימון ואגוז מוסקט
מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 2 . גשו לסופר וקנו יין, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל), עוף צלוי עם אגוז מוסקט וכתום, ו חזה הודו צלוי עשב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות.שחרר את העור על אחד משדי העוף על ידי הפעלת האצבעות שלך מתחתיו, משאיר אותו מחובר בקצוות. לעטוף חתיכה אחת של פרושוטו סביב על פרוסת לימון, משאיר את הקליפה חשופה בצד אחד. זה בסדר אם זה מציץ החוצה קצת. בעדינות לפתות את הלימון העטוף מתחת לעור. חזור עם חזה העוף האחר. לשפשף את שני השדיים עם שמן זית ואת העונה היטב עם הרבה מלח ואגוז מוסקט.
מניחים את העוף, צד העור לתוך מחבת ברזל יצוק או תנור הוכחה, גדול מספיק כדי להחזיק בנוחות את שני השדיים. מבשלים כ -30 דקות, עד שהעור הוא חום ופריך.
הסר את העוף לצלחת חמה לנוח. הזז את המחבת עם מיצי המחבת שלה לחלק העליון של התנור. הגדר את החום בינוני.
מוסיף את היין למחבת כדי deglaze, גירוד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת.
מוסיף את החמאה, מתערבל עד נמס, ואז לתת לו לבשל 2 או 3 דקות כדי להתעבות מעט.
מגישים את השדיים יושבים בשלולית קטנה של רוטב המחבת.