חזה עוף צרוב במחבת עם רוטב מחבת עשיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף צרוב במחבת עם רוטב פאן עשיר. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, חמאה, פטרוזיליה עלה שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
בואו עוף לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
מחממים מחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
הוסף עוף למחבת, מעוגל בצד למטה; לבשל 5 דקות. הפוך עוף מעל; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
להוסיף 1 כפית הנותרים שמן, בצל, ושום למחבת; לטגן 1 דקה.
מוסיף קמח; לטגן 30 שניות.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במלאי; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 3 דקות או עד מופחת 1/2 כוס, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית פלפל, נשאר 1/8 כפית מלח, חמאה וסוכר.