צלעות חזיר כל כך טעימות.
אז צלעות חזיר טובות הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . אם יש לך צלעות חזיר, מים, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שזיף-צלעות חזיר טובות, צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר, ו צלעות טלה טימין טובות.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומשחימים את צלעות החזיר משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
לטאטא יחד את המים, תערובת רוטב חום, סוכר חום, חומץ, ואבקת שום בקערה עד שהסוכר מומס והתערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הרוטב על צלעות החזיר השחומות. מכסים את המחבת, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד הצלעות רכות, על 30 דקות.