שומר אפוי עם Gorgonzola
שומר אפוי עם Gorgonzola עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מלח, פירורי לחם, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב חורף + סלק סלט ירקות עם אגס, Gorgonzolan ושומר, אגס אפוי וסלט גורגונזולה, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון.
הוראות
לשטוף שומר. חתוך את הגבעולים, ושמור על כוס 1 של עלים ירוקים במכרז. חתוך כל חבורות או אזורים למראה יבש מן שומר.
חותכים כל נורה לשניים מגזע דרך שורש.
להניח חתיכות פקעת שומר במחבת 10 אינץ', ולהוסיף מרק. מכסים, ומביאים לרתיחה בחום גבוה. מבשלים עד שומר הוא רך כאשר פירסינג, 20 עד 25 דקות.
להעביר שומר לתבשיל רדוד, 9 עד 10 קמור רחב; שכב בצד לחתוך למעלה.
מרתיחים מרק, חשוף, על חום גבוה עד מופחת על 1/2 כוס. מוסיפים כמחצית העלים שומר. תערובת כפית שווה על פני שומר.
מחית גבינה עם פירורי לחם. תערובת נקודה שווה על פני שומר. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום. גם לעטוף משאיר שומר שנותר במגבת, לאטום בשקית ניילון, וצינה.
אופים תבשיל, חשוף, ב 375 מעלות F (190 מעלות C) עד גבינה מתחילה חום ושומר חם, כ 20 דקות. טאק עלים שנותרו סביב שומר. מתבלים לפי הטעם במלח.