קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל
אם יש לך בערך 1 שעה ו 40 דקות לבלות במטבח, חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 61 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 187 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, חזיר מוכן לאכילה, חזרת וכמון טחון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל, זיגוג כתום מתובל לבשר חזיר, ו חזיר בגריל מתובל עם זיגוג הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית צלייה בנייר כסף ומרססים אותה בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קלעו את החלק העליון ואת דפנות החזיר בעזרת סכין חדה קטנה בתבנית חוצה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מכניסים את החזיר לתבנית, יוצקים 1/2 כוס מים או יין לבן לתחתית התבנית ואופים, מכוסים באופן רופף באוהל נייר כסף, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להכנת הזיגוג, שלבו בקערה בינונית את השימורים, חזרת, סוכר חום, קינמון, כמון, הל, מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים את תערובת הדובדבן לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים עד שהזיגוג מסמיך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מוציאים את החזיר מהתנור ומברישים את החלק העליון עם 1/4 כוס מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים, ללא כיסוי, עד שהחזיר חם ומדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז רושם 140 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים את החזיר מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מסדרים את החזיר הפרוס על מגש הגשה ומגישים עם הזיגוג השמור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®