קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל
אם יש לך בערך 1 שעה ו 40 דקות לבלות במטבח, חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 61 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 187 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, חזיר מוכן לאכילה, חזרת וכמון טחון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל, זיגוג כתום מתובל לבשר חזיר, ו חזיר בגריל מתובל עם זיגוג הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית צלייה בנייר כסף ומרססים אותה בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קלעו את החלק העליון ואת דפנות החזיר בעזרת סכין חדה קטנה בתבנית חוצה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מכניסים את החזיר לתבנית, יוצקים 1/2 כוס מים או יין לבן לתחתית התבנית ואופים, מכוסים באופן רופף באוהל נייר כסף, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
להכנת הזיגוג, שלבו בקערה בינונית את השימורים, חזרת, סוכר חום, קינמון, כמון, הל, מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים את תערובת הדובדבן לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים עד שהזיגוג מסמיך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מוציאים את החזיר מהתנור ומברישים את החלק העליון עם 1/4 כוס מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים, ללא כיסוי, עד שהחזיר חם ומדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז רושם 140 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים את החזיר מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מסדרים את החזיר הפרוס על מגש הגשה ומגישים עם הזיגוג השמור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה