קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל

חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל
אם יש לך בערך 1 שעה ו 40 דקות לבלות במטבח, חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 61 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 187 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, חזיר מוכן לאכילה, חזרת וכמון טחון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל, זיגוג כתום מתובל לבשר חזיר, ו חזיר בגריל מתובל עם זיגוג הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית צלייה בנייר כסף ומרססים אותה בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קלעו את החלק העליון ואת דפנות החזיר בעזרת סכין חדה קטנה בתבנית חוצה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מכניסים את החזיר לתבנית, יוצקים 1/2 כוס מים או יין לבן לתחתית התבנית ואופים, מכוסים באופן רופף באוהל נייר כסף, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להכנת הזיגוג, שלבו בקערה בינונית את השימורים, חזרת, סוכר חום, קינמון, כמון, הל, מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חזרתחזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
משמרמשמר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים את תערובת הדובדבן לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים עד שהזיגוג מסמיך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מוציאים את החזיר מהתנור ומברישים את החלק העליון עם 1/4 כוס מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים, ללא כיסוי, עד שהחזיר חם ומדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז רושם 140 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים את החזיר מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מסדרים את החזיר הפרוס על מגש הגשה ומגישים עם הזיגוג השמור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן