חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל
אם יש לך בערך 1 שעה ו 40 דקות לבלות במטבח, חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 61 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 187 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, חזיר מוכן לאכילה, חזרת וכמון טחון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: חזיר אפוי עם זיגוג דובדבן מתובל, זיגוג כתום מתובל לבשר חזיר, ו חזיר בגריל מתובל עם זיגוג הדרים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית צלייה בנייר כסף ומרססים אותה בתרסיס טפלון.
קלעו את החלק העליון ואת דפנות החזיר בעזרת סכין חדה קטנה בתבנית חוצה.
מכניסים את החזיר לתבנית, יוצקים 1/2 כוס מים או יין לבן לתחתית התבנית ואופים, מכוסים באופן רופף באוהל נייר כסף, 45 עד 60 דקות.
להכנת הזיגוג, שלבו בקערה בינונית את השימורים, חזרת, סוכר חום, קינמון, כמון, הל, מלח ומיץ לימון.
מעבירים את תערובת הדובדבן לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים עד שהזיגוג מסמיך מעט, 2 עד 3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את גרידת הלימון.
מוציאים את החזיר מהתנור ומברישים את החלק העליון עם 1/4 כוס מהזיגוג.
אופים, ללא כיסוי, עד שהחזיר חם ומדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז רושם 140 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות יותר.
מוציאים את החזיר מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מסדרים את החזיר הפרוס על מגש הגשה ומגישים עם הזיגוג השמור.