חזיר בזיגוג חרדל ולימון עם ירקות צלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר מזוגג חרדל ולימון עם ירקות קלויים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 361 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: עוף בזיגוג חרדל עם ירקות קלויים, סיידר-חרדל מזוגג ירקות שורש קלוי, ו צלי חזיר בזיגוג חרדל.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את דיז ' ון ואת חרדל מלא גרגר עם גרידת לימון מגורד, טימין וחמאה. הגדר 2 כפות של תערובת חרדל בצד. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומפיצים את שאר תערובת החרדל על כולו.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר לילה.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, blanch את הגזר במשך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לקערה.
מוסיפים את שאלוט לסיר ומבשלים 4 דקות.
מסננים ומחציתים את השאלוטים לאורכם ומוסיפים לגזר.
מוסיפים את היין, שום, פלפל אדום מרוסק, 1/4 כוס המניה ו 1 כף שמן הזית לירקות ולזרוק היטב.
מורחים את הירקות סביב קצה מחבת צלייה רדודה, הגדרת הצדדים לחתוך שאלוט למטה. תשאיר מספיק מקום במרכז לחזיר.
במחבת nonstick גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את ירך החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על 2 צדדים, על 6 דקות בסך הכל. נסטל את החזיר בירקות וצלי במשך כ 45 דקות. סובב את המחבת 180 מעלות, להוסיף 1/2 כוס של המניה לצלות במשך כ 20 דקות יותר, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הבשר 140
להעביר את החזיר ללוח. צולים את הירקות על המדף התחתון במשך 15 דקות ארוכות יותר, עד רך מאוד; להעביר לקערה ולשמור חם. הגדר את המחבת צלייה על חום גבוה בינוני, להוסיף את 1/2 כוס הנותרים של מלאי ומבשלים בערך 1 דקה, גירוד את חתיכות השחמה.
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה. את החום, להקציף את שמורות 2 כפות של חרדל ועונה עם מלח ופלפל. פורסים את החזיר ומגישים עם הירקות והרוטב.