חזיר וגבינה זיטי
מתכון חזיר וגבינה זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 3071 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, חלב, ירך חזיר מעדנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה. לבשל שום בחמאה 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקמח ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת. מערבבים בהדרגה בחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים חרדל וגבינת קולבי. לבשל, לערבב מדי פעם, עד גבינה מותכת.
מערבבים פסטה חזיר לתוך רוטב גבינה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto