חזיר חזיר ואספרגוס
בשר חזיר ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 357 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, זנגביל הקרקע, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אספרגוס משובץ, אספרגוס משובץ, ו בשר בקר מוקפץ ואספרגוס מוקפץ.
הוראות
בקערה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים; הניחו בצד 1/3 כוס.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה. מכסים ומכניסים למקרר במרינדה שמורה.
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת גדולה או בווק, מערבבים מחצית מהחזיר בכף 1 שמן למשך 2-3 דקות או עד שהוא רך.
מוציאים חזיר בעזרת כף מחוררת; מניחים בצד. חזור על הפעולה עם יתרת החזיר והשמן.
באותה מחבת מערבבים את האספרגוס במשך 2-3 דקות או עד שהוא פריך-רך.
שלב עמילן תירס ומרינדה שמורה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר למחבת ומחממים.