קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

חזיר חרדל דיז'ון דבש

חזיר חרדל דיז'ון דבש
חזיר חרדל דיז'ון דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. אם יש לך עלי טרגון טריים, מלח ופלפל טרי סדוק, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דבש חרדל בישול איטי חזיר ירך חזיר ואורז, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול ושום עם רוטב חרדל דבש, ו Lamb Loin, חרדל דיז'ון ורוטב פלפל, ו Kumara Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מתבלים את בשר החזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ירך חזירירך חזיר
4
בקערה קטנה, לערבב את החומץ, חרדל ועשבי תיבול יחד. רוטב חרדל לבשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הירקות. צרוב בשר חזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מברשת עם רוטב חרדל וצלי בתנור שחומם מראש עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 145 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה