האם, ליק וגרוייר קיש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו מי קרח, חזיר אפוי בדבש, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרישה וגרוייר קיש, Leek & Gruyere Quiche, ו אספרגוס, כרישה וגרוייר קיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. דופק יחד את הקמח והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
2
מוסיפים את החמאה הצוננת והדופק רק עד שהחמאה מופצת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
הוסף את השמנת החמוצה ולהמשיך דופק 2 עד 4 פעמים נוספות עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
4
מוסיפים 2 כפות של מי קרח בכל פעם, פועמים לאחר כל תוספת, עד שהבצק מתחיל להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
5
הוסף עוד מים לפי הצורך. להפוך את הבצק החוצה על עטיפת פלסטיק וליצור אותו לתוך דיסק. לעטוף את הבצק בניילון לעטוף ולתת לנוח במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח למעגל 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מגלגלים את הבצק באמצעות מערוך, ומניחים אותו בעדינות על מחבת טארט עמוקה של 10 אינץ'. בעדינות לחץ את הבצק לתוך כל הסדקים לקצץ את הבליטה עד 1/2 אינץ'. מקמט את הקצוות לגימור דקורטיבי ומשתמש בבצק המקוצץ כדי לתקן את כל החורים. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג כדי למנוע ממנו להתנפח, קו עם נייר קלף ולהוסיף שעועית יבשה לשמש משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערוך
טופס טארט
8
מניחים על תבנית אפייה גדולה ואופים עד הקרום מתחיל חום, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
הסר את הקלף ואת השעועית המיובשת. עבור פודינג: להמס את החמאה במחבת גדולה לטחון על חום בינוני לטגן את הכרישה עד שהם מתרככים ומתחילים לקרמל, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
פודינג
חמאה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר מהחום, קריר ושמורה.
11
לטאטא את הקרם, חלב, קורנפלור, מלח, פלפל, קאיין, אגוז מוסקט וביצים בקערת ערבוב גדולה. מפזרים את הכרישה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. למעלה עם הגבינה והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פלפל קאיין טחון
גבינה
מוסקט
פלפל
קרם
קרום
כרישה
ביצה
חלב
מלח
חם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
12
יוצקים את פודינג מעל ולמקם בתנור על מגש גיליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
אופים עד שהמרכז מוגדר והקרום הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט rosé עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.