חזיר מוקפץ עם ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, בצל ירוק, חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה. מטגנים ג ' ינג ' ר בשמן חם עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים חזיר, רוטב סויה, רוטב סויה כהה, מלח, וסוכר. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מערבבים בשמן שומשום, בצל ירוק ויין אורז. מבשלים עד החזיר הוא רך.