חזיר מזוגג דובדבן
חזיר מזוגג דובדבן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1232 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 10 . זה עובד טוב כמנה עיקרית. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו ציפורן הקרקע, חומץ יין, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. נסו הודו מזוגג דובדבן עם מלית תפוחים מיובשים, סלמון מזוגג דובדבן דבש-טארט עם סלסת דובדבן טארט כפרית, ו עוף מזוגג דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מניחים חזיר על רשת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בתנור של 325 מעלות צלזיוס בערך 1-1 / 2 שעות (או עד שהמדחום רושם 140 מעלות צלזיוס).
בינתיים, בסיר משלבים את שימורי הדובדבן, החומץ, סירופ התירס והתבלינים. מבשלים ומערבבים עד לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים שתי דקות.
מסירים מהאש. שים 3/4 כוס זיגוג בצד.
כ -15 דקות לפני סיום החזיר, כף מעט מהזיגוג שנותר מעל החזיר, וצולה מדי פעם.
מוציאים מהתנור; מניחים על מגש הגשה מחומם.
מערבבים את המים לזיגוג 3/4 הכוס השמורה; מחממים ומגישים יחד עם החזיר.