קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

חזיר מזוגג דובדבן

חזיר מזוגג דובדבן
חזיר מזוגג דובדבן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1232 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 10 . זה עובד טוב כמנה עיקרית. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו ציפורן הקרקע, חומץ יין, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. נסו הודו מזוגג דובדבן עם מלית תפוחים מיובשים, סלמון מזוגג דובדבן דבש-טארט עם סלסת דובדבן טארט כפרית, ו עוף מזוגג דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים חזיר על רשת בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים, ללא כיסוי, בתנור של 325 מעלות צלזיוס בערך 1-1 / 2 שעות (או עד שהמדחום רושם 140 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
4
בינתיים, בסיר משלבים את שימורי הדובדבן, החומץ, סירופ התירס והתבלינים. מבשלים ומערבבים עד לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
סירופ תירססירופ תירס
חומץחומץ
תבליניםתבלינים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מערבבים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
6
מסירים מהאש. שים 3/4 כוס זיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
7
כ -15 דקות לפני סיום החזיר, כף מעט מהזיגוג שנותר מעל החזיר, וצולה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חםחם
8
מוציאים מהתנור; מניחים על מגש הגשה מחומם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מערבבים את המים לזיגוג 3/4 הכוס השמורה; מחממים ומגישים יחד עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
מיםמים
חםחם