חזיר מזוגג עם רוטב דובדבנים
חזיר מזוגג עם רוטב דובדבנים לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 18. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך חומץ סיידר, סוכר חום, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. נסו דובדבן דיז'ון-חזיר מזוגג, חזיר מזוגג דובדבן ונמל, ו חזיר מזוגג דובדבן דביק עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים חזיר על רשת בתבנית צלייה גדולה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 אפים במשך 3 שעות.
בסיר קטן שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס והחרדל. מערבבים פנימה מיץ דובדבנים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. כף מעל חזיר.
אופים 20-30 דקות יותר או עד שמדחום קורא 140 חום.
מוציאים מהתנור; שמור על חום.
לרוטב דובדבנים, בסיר גדול, שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס, הקינמון והציפורן. מערבבים פנימה מיץ תפוחים וחומץ לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה דובדבנים וצבעי מאכל אם רוצים; מחממים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.