חזיר מזוגג עם שרי-רוטב דיז'ון כתום
חזיר מזוגג עם רוטב דיז'ון שרי-כתום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. אם יש לכם חרדל, סוכר חום, יין לבישול שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . נסו דיוואן עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי, חזיר מזוגג דיז'ון כתום, ו חזיר מזוגג עם דיז'ון-רוטב אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים חזיר במחבת צלייה. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום ו 2 כפות יין בישול שרי.
תבריש חצי מהזיגוג מעל הנקניק. בשר חזיר צלוי חשף כ 20 דקות לכל קילו או עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F. ראה עטיפת בשר חזיר עבור זמן בישול מדויק וטמפרטורה; כיוונים עשויים להשתנות.
מברשת הנותרים זיגוג מעל בשר חזיר באמצע זמן הבישול.
עבור רוטב דיז ' ון שרי-כתום, לשלב 1/2 כוס סוכר חום, קורנפלור, ציפורן ואגוז מוסקט בסיר 1-ליטר. מערבבים כדי להסיר גושים. מערבבים חרדל עד התערובת היא משחה חלקה. מערבבים בהדרגה יין שרי בישול ומיץ תפוזים.
מבשלים רוטב על חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שחין תערובת. להפחית את החום ומרתיחים בעדינות 3 עד 5 דקות.
מגישים רוטב עם בשר חזיר פרוס.