חזיר מטוגן אורז מלוכלך
המתכון אורז מטוגן חזיר מלוכלך מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב צ'ילי, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר עם אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת לא מקל גדולה או ווק, מחממים את השמן על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, מוסיפים את חזיר הקרקע, מלח וג ' ינג ' ר. לשבור את החזיר עם כף ומערבבים בזמן בראונינג. כאשר בשר החזיר מבושל דרך וזהב, מוסיפים את השום, בצל ירוק, נבטי שעועית ואפונה. מערבבים ומבשלים במשך דקה בערך יותר, ואז לדחוף אותו לצד ולהוסיף קצת יותר שמן, במידת הצורך.
מוסיפים את האורז ומערבבים במהירות כדי לחמם טוסט האורז. לאחר קרום נוצר על חלק מהאורז, מוסיפים את רוטב הסויה ורוטב צ ' ילי. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך. לשלב את האורז עם שאר החומרים במחבת. לאחר שילוב, לדחוף לצדדים ולהוסיף את הביצים למרכז, המאפשר את הביצים להתקפל קלות. מערבבים במהירות את האורז למעיל בזמן שהביצים מתבשלות. הביצים מתפקדות כדבק במקום להיות מופרדות מהאורז.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.
יש לשטוף את האורז 3 פעמים כדי להסיר את העמילן.
שים את האורז בסיר בינוני. למלא את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי 1/2 אינץ'. או למדוד על ידי הנחת קצה האגודל על האורז ומילוי הסיר במים עד שהמים מגיעים לאמצע הציפורן. להביא את האורז לרתיחה על אש נמוכה, ואז לכסות ולבשל עד מכרז ונוזל הוא התאדה, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת את האורז לעמוד עוד 5 דקות, מכוסה.