עוף וברוקולי אלפרדו
עוף וברוקולי אלפרדו דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 300 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קצפת כבדה, מלח ופלפל כשר, פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פפיון אלפרדו עם עוף וברוקולי, עוף וברוקולי אלפרדו, ו עוף ברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים ברוקולי עד שהוא רך וירוק בהיר, 2 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים למסננת ומשאירים מים בסיר.
מוסיפים עוף לסיר; מבשלים עד אטום, 2 עד 4 דקות.
מעבירים למסננת עם ברוקולי.
מבשלים פסטה באותו סיר מים עד שהם רכים לנגיסה, בערך 10 דקות. מילואים 1/2 כוס פסטה מים; ניקוז פסטה.
מבשלים שמנת, שמורה 1/2 כוס מים, ו 1/2 כוס פרמזן באותו סיר על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי, עוף ופסטה, תוך ערבוב לאיחוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פרמזן נוסף בצד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה
Ruby red with an aroma and flavor of red cherries, a smooth texture, excellent structure and a long, elegant finish. Best with pizza, pasta with tomato- or meat-based sauces, meaty mushrooms, roasted chicken or grilled meats.Blend: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia