חזיר עם רוטב תפוזים
בשר חזיר עם רוטב תפוזים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מכיל 20 מנות עם 412 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לך ציפורן טחון, מרק עוף, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 50% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בשר חזיר עם זיגוג מרמלדת רוזמרין תפוזים , סלט אבוקדו ותפוזים עם רוטב תפוזים-ג'ינג'ר , ותפוז רווה קסארי - סולת בטעם תפוז חלווה - נבראטרי נאיבדיאם .
הוראות
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
שלב מיץ תפוזים ומרק; יוצקים על בשר חזיר.
מפזרים ציפורן. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 1 עד 1-1/2 שעה.
שלבו את מרכיבי הזיגוג; כפית על בשר חזיר.
אופים, ללא כיסוי, 20-30 דקות יותר או עד שמדחום בשר מורה על 140 מעלות והבשר נקניק מחומם.
מוציאים את השינקן לצלחת הגשה ושומרים חם. מסננים נטיפי מחבת; להרחיק שומן. מערבבים בסיר מיץ תפוזים, סוכר חום וג'ינג'ר. מערבבים פנימה נטיפי מחבת, תפוזים וצימוקים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 15-20 דקות. מסמיך אם רוצים.