לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בשר חזיר עם רוטב תפוחים-שמנת. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 402 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.26 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו תפוחים, ברנדי תפוחים, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חלצי חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחים תימין ועלי נענע , שניצל חזיר עם רוטב שמנת טרגון ורוטב Zhoug (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף .
הוראות
1
למרוח בשר חזיר עם טימין. במחבת גדולה, חום חזיר ב-1-1/2 כפיות חמאה; להסיר ולהניח בצד. באותה מחבת מטגנים בצל בשארית החמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה תפוח; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף 1-1/2 כפיות מיץ תפוחים או ברנדי; מבשלים ומערבבים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 קורטים ציפורן טחון
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים למחבת יין או מרק ושארית מיץ התפוחים או הברנדי. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מערבבים פנימה תערובת מרק, חזיר ותפוחים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם הופכים את בשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את החזיר ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והפלפל; מערבבים בהדרגה שמנת וחרדל. מערבבים לתוך תערובת תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה