לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בשר חזיר עם רוטב תפוחים-שמנת. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 402 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.26 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו תפוחים, ברנדי תפוחים, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חלצי חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחים תימין ועלי נענע , שניצל חזיר עם רוטב שמנת טרגון ורוטב Zhoug (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף .
הוראות
1
למרוח בשר חזיר עם טימין. במחבת גדולה, חום חזיר ב-1-1/2 כפיות חמאה; להסיר ולהניח בצד. באותה מחבת מטגנים בצל בשארית החמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה תפוח; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הוסף 1-1/2 כפיות מיץ תפוחים או ברנדי; מבשלים ומערבבים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 קורטים ציפורן טחון
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
4
מוסיפים למחבת יין או מרק ושארית מיץ התפוחים או הברנדי. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מערבבים פנימה תערובת מרק, חזיר ותפוחים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם הופכים את בשר החזיר.
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והפלפל; מערבבים בהדרגה שמנת וחרדל. מערבבים לתוך תערובת תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה