חזיר עם רוטב תפוחים-שמנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בשר חזיר עם רוטב תפוחים-שמנת. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 402 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.26 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו תפוחים, ברנדי תפוחים, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חלצי חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחים תימין ועלי נענע , שניצל חזיר עם רוטב שמנת טרגון ורוטב Zhoug (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף .
הוראות
למרוח בשר חזיר עם טימין. במחבת גדולה, חום חזיר ב-1-1/2 כפיות חמאה; להסיר ולהניח בצד. באותה מחבת מטגנים בצל בשארית החמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה תפוח; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
הוסף 1-1/2 כפיות מיץ תפוחים או ברנדי; מבשלים ומערבבים עוד 30 שניות.
מוסיפים למחבת יין או מרק ושארית מיץ התפוחים או הברנדי. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מערבבים פנימה תערובת מרק, חזיר ותפוחים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם הופכים את בשר החזיר.
מוציאים את החזיר ושומרים חם.
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והפלפל; מערבבים בהדרגה שמנת וחרדל. מערבבים לתוך תערובת תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.