קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות96
מגזין

חזיר עם תפוח ומרווה

חזיר עם תפוח ומרווה
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות כדי לבלות במטבח, חזיר עם תפוח & מרווה מקומטת עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. לכי לחנות וקחי כרוב סבוי, כוס יין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו סקווש עם מבשלים בלחץ עם מרווה מרווה וחמאה חומה, בשר חזיר מתובל צלוי עם רוטב חזיר תפוחים, ו צלעות חזיר תפוחים ומרווה.

הוראות

1
מחממים את התנור למאוורר 160c / conventional180C / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הגזר הלבן בחצי הדרך הרחבה ואת הקצוות השמנים לארבעה, כך שכל החלקים הם בערך באותו גודל. שים 2 כף שמן בתוך פח קלייה קטן, לזרוק את גזר לבן צלוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
בינתיים, לחתוך את פילה חזיר לשניים כדי להפוך את שתי חתיכות קצרות יותר, ואז לחתוך דרך כל חתיכה אבל לא כל הדרך עד כדי כך שאתה יכול לפתוח אותו כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
4
חותכים את הגבינה לשניים, לשים פרוסה על חצי אחד של כל חתיכת חזיר ומפזרים עם מרווה קצוצה העונה. מקפלים את החזיר על סגירת הספר כדי כריך הגבינה, ולקשור יחד עם חוט כדי להפוך את שתי חבילות. מתבלים את החזיר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מחממים את כף השמן הנותרת עם ידית אחת של החמאה במחבת עד לתסיסה, ואז מחממים את החזיר במשך 2-3 דקות בכל צד.כאשר לגזר הלבן יש זמן בישול של 20 דקות, הניחו את החזיר מעליהם וחזרו לתנור למשך 15 דקות.זה ייתן לך חזיר ורוד מעט אם אתה מעדיף את זה כדי להיות כל הכבוד, לבשל אותו במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בעוד בשר החזיר הוא צלייה, לחמם עוד ידית של חמאה במחבת ומטגנים את עלי מרווה במשך כ 30 שניות עד פריך, ואז לשים אותם על צלחת.עכשיו להוסיף את התפוחים למחבת ומבשלים על חום גבוה למדי עד קרמל. הרם אותם החוצה, ואז להוסיף את הכרוב למחבת ומערבבים ומטגנים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כפית את הכרוב על שתי צלחות. לגזור את החוט מן החזיר ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
שים את החזיר על גבי הכרוב, ולאחר מכן לארגן את גזר לבן ותפוחים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
שים את הפח קלייה על חום גבוה על הכיריים וקצה ביין או סיידר. בועה במשך 3-4 דקות כדי להפחית ולאחר מכן לשפוך על הבשר. פזר את עלי מרווה מקומטת על גבי ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה