חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים
חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. ראש לחנות ולקחת הל הקרקע, בשר חזיר, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צלי חזיר עם תפוחים ובטטות, פילה חזיר סיר חרס עם תפוחים ובטטות, ו צלעות חזיר מטוגנות עם בטטות ותפוחים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המלח, הקינמון, הל והפלפל.
מניחים בטטות בקערה גדולה.
מפזרים תערובת תבלינים 1 כפית ושמן 3 כפיות; לזרוק למעיל.
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת בתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, חשופים, ב 425 במשך 10 דקות.
משפשפים את יתרת השמן על חזיר; משפשפים בתערובת התבלינים שנותרה.
חותכים כל תפוח לשמונה טריזים. הופכים חזיר; מסדרים תפוחים סביב בשר.
אופים 15 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160*.