חזיר צלוי עם תפוח ורוטב בצל
בשר חזיר צלוי עם רוטב תפוחים ובצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 348 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חזיר מוזהב של campbell ' s®, בשר חזיר צלוי, תיבול פלפל לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל, בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.
הוראות
לתבל את החזיר עם הפלפל לימון.
מניחים את החזיר למחבת צלייה. צלוי ב 325 מעלות f במשך 1 שעה 45 דקות או עד חזיר מבושל דרך.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מחממים את השמן במחבת הצלייה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את התפוח והבצל ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת, תוך ערבוב כדי לגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מגישים את הרוטב עם החזיר.