חזיר קארי וקאבובים כתומים
אם יש לך שמן קנולן, כמון טחון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכונים דומים: קבובי בקר קארי, קבובי בקר קארי, ו קבובי בקר קארי עם רוטב ירקן.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים שמן, בצל טחון, שום ותבלינים; שמרו מחצית מהתערובת לצליית קבובים בזמן הבישול.
חותכים חזיר, פלפלים, בצל ותפוז לא קלוף ל -1 אינץ'. חתיכות. על ארבעה שיפודי עץ ממתכת או ספוגים, חוט לסירוגין חזיר, ירקות ותפוז; מברישים בתערובת קארי שנותרה.
גריל קבובים, מכוסה, על אש בינונית 10-15 דקות או עד שהירקות והחזיר רכים, הופכים מדי פעם. מבשלים לעתים קרובות עם תערובת קארי שמורה במהלך 4 הדקות האחרונות של הבישול.