קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

חזיר רוזמרין עם רוטב פורט פירות יער

חזיר רוזמרין עם רוטב פורט פירות יער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו חזיר רוזמרין עם רוטב פורט פירות יער. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ ענבים, מלח, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר עם רוטב חמוציות, פורט ורוזמרין, חלצי חזיר בניחוח רוזמרין ממולאים בשום קלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו צלעות טלה עם רוזמרין ורוטב יין פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף חזיר עם שמן; מפזרים רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
אופים ב 425 # במשך 20-30 דקות או עד מדחום קורא 145#.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, בסיר קטן, מטגנים שאלוט בשמן. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תנו לחזיר לעמוד 5 דקות; פורסים ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה