קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים

חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מתוק ומלוח ברים אגוז פריך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, בוטנים, סירופ זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פריך מתוק ומלוח עוף, עוגיות מתוקות, מלוחות, לעיסות ופריכות, ו מתוק, מלוח, פריך, תפוח קמצן וסלט סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להיות עדיין הלב הפועם שלי! או אולי זה לא הדבר הטוב ביותר לומר כאן, בהתחשב בסבירות של חתיכה מעייפת זו של עודף שוקולד גרימת רק תוצאה כזו. לא הייתי רוצה לעשות את זה לעתים קרובות כל כך, כל כך בלתי אפשרי זה להתרחק עם כל הרשעה. אני חושש שזה המקביל למטבח לקראק-קוקאין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
עדיין, כמו שהצרפתים אומרים " הכל במתינות, אפילו במתינות."זה מופרך להפליא, גס רוח באופן פרוע. אני אוהב את זה.
3
המפתח הוא איזון רועם בין מתוק ומלוח: זה כמו כמה klaxons הולך בראש שלך כמו שאתה אוכל. וזה מוזר שלמרות שאני בדרך כלל נמנע מנחת שוקולד חלב, אני מעדיף את זה כאן לגרסה המעורבת מריר-מתוק-וחלב. לא שגם הוא רע, ומכיוון שהמושבעים מתאימים לזה, אני מרגיש שזה נכון רק להזהיר אותך על כל אפשרות. בשביל מה זה שווה, אני אוהב את הגרסה הכהה במחבת העגולה וחותכים לפלחי רזה מסוג panforte, וגרסת שוקולד החלב המועדפת שלי להגדיר במחבת מלבנית לחתוך ללוחות גושי, גוץ (במקום כמו שאני מרגיש ונראה כמו אחרי אכילת יותר מדי מהם).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קו המחבת springform שלך עם רדיד אלומיניום או להשתמש במחבת לסכל.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
לשבור או לקצוץ את השוקולד לחתיכות, ושחרר לתוך סיר מבוסס כבד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את החמאה ואת הסירופ, לשים על חום נמוך, ולהמיס בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
7
הפוך את הבוטנים לקערה, ולרסק את סוכריות חלת הדבש עם הידיים שלך, לתת את הריסות הזהב-מנצנץ ליפול לתוך האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
קח את תערובת שוקולד מומסת את החום ומערבבים את הבוטנים ואת סוכריות חלת דבש כתוש, ואז להטות ישר לתוך מחבת springform או לסכל. להחליק את החלק העליון של התערובת ככל שאתה יכול, לחיצה למטה עם מרית סיליקון או ויניל בכפפה חד פעמי יד. לשים לתוך המקרר במשך כ 4 שעות, ולאחר להגדיר, לחתוך לפרוסות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שום מולבןשום מולבן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
שים לב מראש: הברים יכולים להתבצע 1 יום קדימה.
10
העברת פרוסות מיכל אטום, שכבות עם נייר קלף, ולאחסן במקרר. שומר במשך 3 עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות