חטיפי חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חטיפי חמאת תפוחים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך חמאת תפוחים, שיבולת שועל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חטיפי חמאת תפוחים, חטיפי חמאת תפוחים שיבולת שועל, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
תנור חום ל 177°. בקערה בינונית, לשלב תערובת עוגה וניל.
חותכים בחמאה 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת סכיני שולחן 2 באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד התערובת מתפוררת. שמור תערובת 1 כוס לציפוי. בתחתית המחבת המרובעת ungreased 8 אינץ', לחץ על הנותרים פירור תערובת.
אופים 15 דקות. בינתיים, מערבבים אגוזי מלך, שיבולת שועל וחמאה מומסת לתערובת פירור שמורה.
מורחים חמאת תפוחים באופן שווה על פני קרום אפוי חלקית כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
מפזרים תערובת פירור שמורה, לחיצה בעדינות לתוך חמאת תפוחים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב במחבת על מדף קירור 1 שעה.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים נוספים, אם תרצה בכך.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.