קישואים ממולאים ומלוחים
קישואים ממולאים ומלוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 459 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קישואים ממולאים ומלוחים, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו לחם קישואים מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצלים ואת השום, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתחילים חום, על 8 דקות. בעוד הבצל והשום מתבשלים, פורסים את הקישואים לחצי לאורכו, ומסירים את הבשר הפנימי בכפית. השאירו פגז עבה 1/2 אינץ ' סביב הקישואים; קוצצים את הבשר קישואים החוצה scooped.
מניחים את הבשר קישואים, קוביית בויון, ואגוזי מלך למחבת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד קוביית הבוליון מומסת ובשר הזוקיני חם, כ 5 דקות. מערבבים ב 1 כוס גבינת צ ' דר, לערבב היטב, ולהסיר מחום. אפשר לתערובת להתקרר, ואז להכות ביצה 1.
מניחים את קונכיות הקישואים לתבנית אפייה, וממלאים בתערובת גבינת אגוז.
מפזרים על 1/4 כוס גבינת צ ' דר גרוסה על גבי כל קישואים ממולאים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה הוא השחמה מבעבע ואת המילוי מוגדר, כ 30 דקות.