חטיפי לימון הטובים ביותר
גשו לסופר וקנו קליפת לימון, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי לימון, ו חטיפי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים חמאה, 2 כוסות קמח ו 1/2 כוס הסוכר מגורען. לחץ לתוך החלק התחתון של ungreased 13x9 אינץ ' פאן.
אופים 15 עד 20 דקות או עד שהמרכז מוגדר וקצוות רק מתחילים חום.
בקערה בינונית, לערבב נשאר 1/4 כוס קמח ונשאר 1/2 כוסות סוכר מגורען עם whisk.
מוסיפים ביצים, קליפת לימון ומיץ לימון; מערבבים עם מקציף עד בשילוב טוב.
יוצקים מעל קרום אפוי חלקית.
אופים 18 עד 22 דקות יותר או עד למרכז מוגדר הקצוות הם חום זהוב. הסורגים יתייצבו כמו שהם מגניבים. מגניב 1 שעה.
מפזרים אבקת סוכר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.