חטיפי ליקר ביצים לחג
ברים ליקר ביצים חג הוא צמחוני משקאות. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חלמונים, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו Eggnog Love {: Eggnog Chezake Bares}, חטיפי ליקר ביצים עם זיגוג ליקר ביצים, ו ליקר ביצים לחג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. שורה תחתונה הצדדים של 9 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של מחבת. בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה, 1/2 כוס סוכר והקמח. לחץ בתחתית ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מרופדת בנייר כסף.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°. בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד עבה. בהדרגה לנצח שמנת, רום 1/4 כפית אגוז מוסקט.
אופים 40 עד 50 דקות ב 149° עד פודינג מוגדר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מפזרים צמרות של ברים באופן שווה עם 1/2 כפית אגוז מוסקט. באמצעות ידיות לסכל, להרים ברים מקוררים מחבת ללוח חיתוך; להסיר רדיד מצדדים של ברים. עם סכין חדה, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות. כיסוי; חנות במקרר.