חטיפי סמורס מעושנים חריפים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוחים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 391 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, מיני מרשמלו, שוקולד צ'יפס חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו ברים של סמורס-נ-ברי ליום הסמורס הלאומי-10 באוגוסט, ברים של סמורס, ו ברים של סמורס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 צדדים מנוגדים. אלה הולכים לשמש ידיות שלך כדי להסיר את הסורגים מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את נייר הכסף בחמאה המרוככת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במעבד המזון שלך טוחנים את פצפוצי הגרהם לארוחה משובחת (אתה צריך 2 כוסות). בקערה גדולה שלבו את הפירורים עם הסוכר, מלח הים והחמאה המומסת. התערובת צריכה להיראות ולהרגיש כמו חול רטוב. הניחו בצד 1/2 כוס גדושה מתערובת הפירורים לציפוי. לחץ באופן שווה את תערובת הפירורים שנותרה לתחתית התבנית המרופדת בנייר כסף. הכניסו את הקרום לתנור ואפו עד שהוא מזהיב והמטבח שלכם מריח של פצפוצי גרהם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוציאו את הקרום מהתנור והניחו לו להתקרר על רשת או על מגבת כלים על השיש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ממיסים את שוקולד החלב בסיר על אש נמוכה, מערבבים ברציפות עד להמסה מלאה. אל תגביר את החום כדי למהר את התהליך הזה, אתה חייב לשמור אותו על נמוך. לחלופין, ניתן למיקרוגל את השוקולד בעוצמה נמוכה, תוך ערבוב לאחר 2 דקות. לאחר שהשוקולד נמס לחלוטין, הגיע הזמן להוסיף את אבקת פלפל הצ ' יפוטלה, אם משתמשים, ולערבב אותה לחלוטין.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
יוצקים את השוקולד המומס על קרום קרקר הגרהם שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מורחים את השוקולד באופן שווה על הקרום בעזרת סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
9
מפזרים את המרשמלו על השוקולד ולוחצים אותם קלות לשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
10
מפזרים את תערובת הפירורים השמורה מעל ובין המרשמלו, כך שלא תוכלו לראות את השוקולד מגיע לשיא דרך המרשמלו. צולים את הסורגים 6 סנטימטרים מהלהבה עד שהמרשמלו מזהיבים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
מקררים את הסורגים עד שהשוקולד קשה, 2 שעות בערך. תפוס את הקצוות של אניה לסכל ולהרים את הסורגים מתוך המחבת ב 1 חתיכה. עוברים לקרש חיתוך וחותכים ל -24 ריבועים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לסמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "