חטיפי פאי תפוחים
חטיפי פאי תפוחים הם צמחוני קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קמח, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי עוגת חמאת תפוחים, חטיפי אפרסקים וקרם, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
חותכים בחמאת כוס 1 עד התערובת היא קמחית. עם מזלג, מערבבים את 2/3 כוס חלב חלמון ביצה. מחלקים בצק ל 2 חלקים שווים. על משטח מקומח קל, לגלגל 1 חתיכת בצק לתוך מלבן גדול.
מניחים על החלק התחתון של 9x13 מחבת אפייה אינץ'.
מפזרים דגנים על הקרום, ואז שכבה את התפוחים על הדגנים. מערבבים יחד את כוס 1 של סוכר לבן, ואת 1and 1/2 כפיות של קינמון ואגוז מוסקט; מפזרים על שכבת התפוח.
מרדדים את החצי השני של הבצק ומכסים הכל במחבת.
מברשת קרום העליון עם ביצה שמורה לבן ומפזרים תערובת של 2 כפות סוכר, ו 1/2 כפית קינמון.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה בתנור שחומם מראש. קרום העליון צריך להיות משחימים קלות.
מערבבים יחד את 1 כוס הסוכר ' קונדיטורים, 1 ו 1/2 כפות חלב, ו 1/2 כפית וניל עד חלקה; לטפטף על ברים בזמן שהם עדיין חמים.