קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי צימוקים משיבולת שועל

חטיפי צימוקים משיבולת שועל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, חטיפי צימוקים משיבולת שועל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 176 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, סוכר חום, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי צימוקים משיבולת שועל , חטיפי שיבולת שועל-צימוקים , וחטיפי צימוקים משיבולת שועל .

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. מערבבים פנימה שמנת חמוצה עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות פנימה צימוקים. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
לחץ בחוזקה 3-1/2 כוסות של תערובת פירורים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מורחים במילוי צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מפזרים את יתרת תערובת הפירורים.
9
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
חותכים לברים. מקררים שאריות.