חטיפי צימוקים משיבולת שועל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, חטיפי צימוקים משיבולת שועל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 176 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, סוכר חום, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי צימוקים משיבולת שועל , חטיפי שיבולת שועל-צימוקים , וחטיפי צימוקים משיבולת שועל .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. מערבבים פנימה שמנת חמוצה עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות פנימה צימוקים. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הסודה לשתייה והמלח.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
לחץ בחוזקה 3-1/2 כוסות של תערובת פירורים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
מפזרים את יתרת תערובת הפירורים.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
חותכים לברים. מקררים שאריות.