חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון
ניתן להכין את חטיפי קינמון-תפוח המתכון עם קצפת קינמון בסביבות 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 905 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 117 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמנת מתוקה כבדה, מיץ לימון, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, זפול תפוחים עם קצפת קינמון, ו פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
הכינו את הקרום על ידי שילוב קמח, סוכר קונדיטורים ומלח בקערה גדולה.
חותכים פנימה 2 מקלות חמאה ליצירת תערובת פירורית. (ראה הערה של קוק)
לחץ את התערובת לתבנית המוכנה. יתכן שתצטרך לטבול את האצבעות במעט קמח או סוכר של קונדיטורים כדי שהבצק לא יידבק לאצבעותיך.
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
במחבת גדולה ממיסים את מקל החמאה שנותר על אש בינונית.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון ומיץ לימון; מבשלים 3 דקות. בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין במיץ תפוחים קר, ולאחר מכן להוסיף אותו תפוחים, ומבשלים במשך 15 דקות. כפית את התערובת באופן שווה על הקרום מוכן ואופים במשך 10 עד 15 דקות.
תן מגניב, ואז לחתוך לריבועים.
מגישים עם גלידת וניל וקצפת קינמון.
בקערה בינונית מקציפים במיקסר חשמלי את השמנת הכבדה במהירות בינונית-גבוהה עד להסמכה. מקציפים בהדרגה את הסוכר והקינמון של הקונדיטורים, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים לשימוש.