קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון

חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון
ניתן להכין את חטיפי קינמון-תפוח המתכון עם קצפת קינמון בסביבות 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 905 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 117 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמנת מתוקה כבדה, מיץ לימון, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חטיפי קינמון-תפוח עם קצפת קינמון, זפול תפוחים עם קצפת קינמון, ו פאי תפוחים מחבת עם קצפת קינמון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
הכינו את הקרום על ידי שילוב קמח, סוכר קונדיטורים ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים פנימה 2 מקלות חמאה ליצירת תערובת פירורית. (ראה הערה של קוק)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
לחץ את התערובת לתבנית המוכנה. יתכן שתצטרך לטבול את האצבעות במעט קמח או סוכר של קונדיטורים כדי שהבצק לא יידבק לאצבעותיך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
במחבת גדולה ממיסים את מקל החמאה שנותר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את התפוחים ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון ומיץ לימון; מבשלים 3 דקות. בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין במיץ תפוחים קר, ולאחר מכן להוסיף אותו תפוחים, ומבשלים במשך 15 דקות. כפית את התערובת באופן שווה על הקרום מוכן ואופים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
ג ' לטיןג ' לטין
תפוחתפוח
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
8
תן מגניב, ואז לחתוך לריבועים.
9
מגישים עם גלידת וניל וקצפת קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
קצפתקצפת
קינמוןקינמון
10
בקערה בינונית מקציפים במיקסר חשמלי את השמנת הכבדה במהירות בינונית-גבוהה עד להסמכה. מקציפים בהדרגה את הסוכר והקינמון של הקונדיטורים, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה