אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, חטיפי קסם, ו חטיפי קסם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-350 מעלות F. ריססו שני 13 על ידי זכוכית 9 אינץ ' או מנות אפייה קרמיות עם ספריי בישול. קו כל מנה עם פיסת נייר קלף 15 אינץ ' מרובע, המאפשר עודף כדי להקפיץ את הצדדים. רססו את הקלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
עבור שכבת בראוני: בקערה גדולה, למזג יחד את תערובת בראוני, שמן צמחי, 1/4 כוס מים, אבקת אספרסו וביצים. באמצעות מערבל יד, לנצח במשך 1 דקה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תערובת בראוני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה לתוך אחד המחבתות מוכנות.
4
מפזרים את הקוקוס ואופים עד שקיסם שהוכנס כ-1 אינץ ' מקצה תבנית האפייה יוצא נקי, 25 עד 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את המחבת מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באמצעות נייר קלף עודף כמו ידיות, להרים את שכבת בראוני מהמחבת. הפעל מרית דקה מתחת כדי לשחרר אותו מנייר הקלף. תשאיר את התנור דולק.
עבור שכבת העוגיה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הוניל והביצה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד לקבלת הבצק. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה אחרת, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים עד אור הזהב, 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להעביר את המחבת למתלה תיל להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים את האגוזים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
עבור הקרמל: בסיר בינוני, כבד, לשלב את סוכריות קרמל, 2 כפות מים ווניל על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הממתקים נמסו ואת התערובת חלקה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
יוצקים את הקרמל באופן שווה על שכבת העוגיה. עבודה במהירות, מניחים את שכבת הבראוני על גבי הקרמל. בעדינות לחץ על שכבת בראוני לתוך הקרמל. מקררים במשך 1 שעה עד הקרמל יש להגדיר. אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.