קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי קסם

חטיפי קסם
אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, חטיפי קסם, ו חטיפי קסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-350 מעלות F. ריססו שני 13 על ידי זכוכית 9 אינץ ' או מנות אפייה קרמיות עם ספריי בישול. קו כל מנה עם פיסת נייר קלף 15 אינץ ' מרובע, המאפשר עודף כדי להקפיץ את הצדדים. רססו את הקלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור שכבת בראוני: בקערה גדולה, למזג יחד את תערובת בראוני, שמן צמחי, 1/4 כוס מים, אבקת אספרסו וביצים. באמצעות מערבל יד, לנצח במשך 1 דקה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תערובת בראוניתערובת בראוני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה לתוך אחד המחבתות מוכנות.
4
מפזרים את הקוקוס ואופים עד שקיסם שהוכנס כ-1 אינץ ' מקצה תבנית האפייה יוצא נקי, 25 עד 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את המחבת מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באמצעות נייר קלף עודף כמו ידיות, להרים את שכבת בראוני מהמחבת. הפעל מרית דקה מתחת כדי לשחרר אותו מנייר הקלף. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
עבור שכבת העוגיה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הוניל והביצה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד לקבלת הבצק. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה אחרת, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים עד אור הזהב, 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להעביר את המחבת למתלה תיל להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים את האגוזים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
עבור הקרמל: בסיר בינוני, כבד, לשלב את סוכריות קרמל, 2 כפות מים ווניל על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הממתקים נמסו ואת התערובת חלקה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
יוצקים את הקרמל באופן שווה על שכבת העוגיה. עבודה במהירות, מניחים את שכבת הבראוני על גבי הקרמל. בעדינות לחץ על שכבת בראוני לתוך הקרמל. מקררים במשך 1 שעה עד הקרמל יש להגדיר. אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
14
חותכים ל 24 ברים ולאחסן אטום במיכל פלסטיק.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים595אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת בראוני box, כגון דאנקן היינס Chewy פאדג'תערובת בראוני box, כגון דאנקן היינס Chewy פאדג'808אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכריות קרמל רכות (כ -90 קרמל), כגון קראפט קלאסיסוכריות קרמל רכות (כ -90 קרמל), כגון קראפט קלאסי24ריבס, קצוץ טרי או קפואקרמל, לא עטוףקרמל, לא עטוף1גדולביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מגורר ממותקקוקוס מגורר ממותק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדרמקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים