חטיפי קרמל-פקאן
חטיפי קרמל-פקאן עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פקאן, חמאה, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חטיפי פקאן קרמל, חטיפי פאי פקאן קרמל, ו חטיפי פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13-x 9 אינץ 'עם רדיד אלומיניום כבד חובה, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על הצדדים. מעט שמן לסכל.
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
קמח דופק, אבקת סוכר, ו 3/4 כוס חמאה במעבד מזון 5 עד 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחץ על תערובת בתחתית ו 3/4 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (כ 15 דקות).
להביא סוכר חום הבא 3 מרכיבים לרתיחה ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים פקאנים קלויים, וכפית מילוי חם לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד זהב תוסס. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ -30 דקות). הרם ברים אפויים מחבת, באמצעות צדדי רדיד כמו ידיות.
העברה ללוח חיתוך; לחתוך לסורגים.