קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל Pb של שרה ו J חטיפי שוקולד. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חטיפי הדלעת של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגיות השוקולד-צימוקים של שרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבסיס: קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר, מרחיב אותו על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
שים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום; למקם את הקערה על סיר של מים בקושי מבשלים (הקערה לא צריכה לגעת במים). ברגע שהחמאה נמסה, מערבבים את הסוכר והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא את הביצה; לבשל, לטאטא, עד התערובת חמה ועקביות של פאדג ' חם, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מהחום; לערבב את פירורי מלח ובוטנים. לחץ על הקרום לתוך המחבת. הניחו בצד את סיר המים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מורחים את הג ' לי על הקרום במחבת; מניחים במקפיא במשך כמה דקות. מקציפים 5 כפות בתוספת 1 כפית חמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עם מערבל עד אור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מורחים על שכבת ג ' לי; לחזור למקפיא בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
מניחים את השוקולד ואת שאר 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום; מערבבים עד חלקה. כאשר קריר אך עדיין נוזל, מורחים את הזיגוג על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת. להקפיא עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
השתמש הדשים לסכל כדי להסיר את הסורגים מהמחבת; לחתוך לריבועים בעוד עדיין קר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים קר ולשמור שאריות בקירור.
7
צילום: קייט סירס