קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל Pb של שרה ו J חטיפי שוקולד. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חטיפי הדלעת של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגיות השוקולד-צימוקים של שרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבסיס: קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר, מרחיב אותו על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
שים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום; למקם את הקערה על סיר של מים בקושי מבשלים (הקערה לא צריכה לגעת במים). ברגע שהחמאה נמסה, מערבבים את הסוכר והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא את הביצה; לבשל, לטאטא, עד התערובת חמה ועקביות של פאדג ' חם, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; לערבב את פירורי מלח ובוטנים. לחץ על הקרום לתוך המחבת. הניחו בצד את סיר המים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מורחים את הג ' לי על הקרום במחבת; מניחים במקפיא במשך כמה דקות. מקציפים 5 כפות בתוספת 1 כפית חמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עם מערבל עד אור.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים על שכבת ג ' לי; לחזור למקפיא בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
מניחים את השוקולד ואת שאר 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום; מערבבים עד חלקה. כאשר קריר אך עדיין נוזל, מורחים את הזיגוג על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת. להקפיא עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
השתמש הדשים לסכל כדי להסיר את הסורגים מהמחבת; לחתוך לריבועים בעוד עדיין קר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים קר ולשמור שאריות בקירור.
7
צילום: קייט סירס