חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל Pb של שרה ו J חטיפי שוקולד. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חטיפי הדלעת של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגיות השוקולד-צימוקים של שרה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבסיס: קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר, מרחיב אותו על הצדדים.
שים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום; למקם את הקערה על סיר של מים בקושי מבשלים (הקערה לא צריכה לגעת במים). ברגע שהחמאה נמסה, מערבבים את הסוכר והקקאו.
לטאטא את הביצה; לבשל, לטאטא, עד התערובת חמה ועקביות של פאדג ' חם, 6 דקות.
הסר מהחום; לערבב את פירורי מלח ובוטנים. לחץ על הקרום לתוך המחבת. הניחו בצד את סיר המים.
מורחים את הג ' לי על הקרום במחבת; מניחים במקפיא במשך כמה דקות. מקציפים 5 כפות בתוספת 1 כפית חמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עם מערבל עד אור.
מורחים על שכבת ג ' לי; לחזור למקפיא בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
מניחים את השוקולד ואת שאר 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס.
הסר מהחום; מערבבים עד חלקה. כאשר קריר אך עדיין נוזל, מורחים את הזיגוג על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת. להקפיא עוד 30 דקות.
השתמש הדשים לסכל כדי להסיר את הסורגים מהמחבת; לחתוך לריבועים בעוד עדיין קר.
מגישים קר ולשמור שאריות בקירור.