סלט תפוחי אדמה בגריל יוקון זהב עם פלפל אדום-מיונז פפריקה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה יוקון זהב בגריל עם מיונז פפריקה מעושן פלפל אדום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 478 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן canolan, חומץ יין, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים 1 כף מלח, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
5
ניקוז, לתת מגניב מעט וחצי.
6
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשלב את המיונז, חרדל, פלפלים, שום, חומץ, פפריקה ומלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מברשת את הצדדים לחתוך של תפוחי אדמה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל לחתוך בצד למטה עד חום זהוב קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
לזרוק את תפוחי האדמה עם מיונז פלפל אדום בעוד עדיין חם, מועך מעט כדי לשבור אותם. מקפלים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.