חטיפי פאי שוקולד-פקאן הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, חטיפי שוקולד פקאן, ו חטיפי פאי פקאן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנצח חמאה, קמח, 1/2 כוס סוכר ומלח עם מיקסר עד תערובת דומה פירורים גסים. לחץ על החלק התחתון של 15x10x1 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 20 דקות. או עד שחום קל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, סירופ תירס מיקרוגל ו 6 עוז. שוקולד בקערה גדולה למיקרוגל בגובה 2-1 / 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1-1 / 2 דקות.; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ותערובת מעורבב היטב.