חטיפי שוקולד-שיבולת שועל לעיסים
חטיפי שוקולד צ'ואי עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, וניל, שיבולת שועל מהירה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו לעיס ללא אפייה תבואה וחטיפי שיבולת שועל, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו ברי oat banananan אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 8 - או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בסיר 1 ליטר כבד, חומרי מילוי חום על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, 1/2 כוס שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים ביצה, סוכר חום, שמן ווניל עם מזלג עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב. שמור בצק כוס 1/2 בקערה קטנה לציפוי.
טפיחה נשארת בצק במחבת (אם הבצק דביק, ריסוס אצבעות עם תרסיס בישול או אבק עם קמח).
מוסיפים 2 כפות שיבולת שועל והחמאה לבצק שמור.
מערבבים עם בלנדר מאפה או מזלג עד מעורבב היטב.
מניחים חתיכות קטנות של תערובת באופן שווה על מילוי.
אופים 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב המשרד. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.