חטיפי תמרים כתום חלבי
חטיפי תמרים חלביים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 105 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 48 ומחירו 21 סנט למנה . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תמרים, חמאה, סוכר קונדיטורים ומים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי תמרים לעיסים , חטיפי תמרים מסוכרים , וחטיפי שיבולת שועל תפוזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית ג'לירול בגודל 10X15 אינץ'.
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים סוכר, 1/2 כוס חמאה, מים ותמרים. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהתמרים מתרככים והתערובת מתערבבת היטב.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת התמרים, ואז מערבבים פנימה את 1/4 כוס מיץ התפוזים, החלב, הביצים ו-1 כף גרידת התפוז.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית המוכנה.
אופים 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. להכנת הציפוי, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, 1/3 כוס חמאה, גבינת שמנת וגרידת תפוז. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה בהדרגה את מיץ התפוזים הנותר, כף בכל פעם, עד שהציפוי ניתן למריחה.
מורחים על הסורגים כשהם מתקררים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
חטיפי תמרים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!