חלב מופחת עם הל ומנגו (Maangai Pal Paysam)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל חלב מופחת עם הל ומנגו (Maangai Pal Paysam). המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 216 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אורז בסמטי, חלב מרוכז ללא שומן, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג חלב הל, חלב פיסטוק עם Vanillan ו הל, ו חלב ללא סרטן והל "פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב מלא ואורז בסמטי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני, ומרתיחים בעדינות 40 דקות או עד שהתערובת מתעבה. (
תערובת תהיה עקביות chowderlike.) מערבבים בחלב מרוכז ממותק, הל, ומלח; לבשל במשך 5 דקות, ערבוב כל הזמן. כפית 1/2 תערובת אורז כוס לתוך כל אחד 8 קערות קינוח. מעל כל מנה עם מנגו קצוץ 1/4 כוס.