קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

חלת דבש

חלת דבש
חלת דבש היא ללא גלוטן וללא לקטוז מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 114 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד חלב, חומץ יין, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת חלת דבש, Honeycomb Semifreddo, ו חלת דבש ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8in. תבנית אפייה מרובעת עם נייר משומן קל. חצי ממלאים את הכיור במים קרים ומכינים מקצף וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מניחים את הסוכר, סירופ, קרם טרטר, וחומץ לתוך סיר בגודל בינוני, מבוסס מוצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים 5 כפות מים ומניחים את הסיר על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר מומס, ואז מביאים את התערובת לרתיחה. המשך לבשל עד התערובת הופכת בצבע ענבר ומגיע לשלב "סדק קשה", או 149° (154°C) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
ברגע הקרמל מגיע לטמפרטורה הנכונה, להסיר את הרחפת מהחום ולצלול לתוך הכיור של מים קרים כדי להאיץ את תהליך הקירור. עובד במהירות, לשפוך את סודה לשתיה לתוך קרמל ולהקציף לשלב באופן שווה; התערובת תהיה קצף כמו הר געש מיני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים לתוך המחבת מוכן בשכבה אפילו ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים בקושי ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הסר מהחום וקריר מעט. הפוך את חלת הדבש מתוך המחבת, לקלף את הסכל, ולשבור לחתיכות. חצי טובלים כל חתיכה בשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו להקשיח לפני האריזה.
9
מאוחסן במיכל אטום, זה ישמור במשך 2-3 ימים.
10
Reprinted with permission from Gifts from the Kitchen by Annie Rigg, © 2011 Kyle Books