קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך ענפי קורנית, נורת שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ.

הוראות

1
כדי להפוך את gratin, לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לא עבה יותר מאשר חתיכת 50p באמצעות מנדולינה, אם יש לך אחד. להביא את החלב, שמנת, שום, עשבי תיבול וכמה לרתיחה בסיר גדול, ואז להנמיך את החום ומבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להחליק את תפוחי האדמה לתוך תערובת חלב חם ומבשלים במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת מעל קערה כדי לתפוס את המילוי הנוזלי החלב. בעוד תפוחי האדמה רותחים, מחממים חצי מהחמאה במחבת עד הקצפה. מטגנים את הפטריות במשך 2 דקות עד רק נבול, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שפשף 2 מנות מוקלטות קטנות (או 1 בינוניות) עם החמאה הנותרת, מפזר מעל עלי הקורנית וגרר על חלק מהגבינה. למלא את הכלים באמצע הדרך עם פרוסות תפוחי אדמה, להרטיב עם קצת חלב באח על יותר גבינה. ממלאים את הכלים עם פרוסות תפוחי אדמה, מוסיפים מספיק חלב כדי לכסות, ואז למעלה עם פטריות ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
עבור העוף, מערבבים כשני שלישים מהחמאה עם גרידת לימון וחצי מהמיץ, הפטרוזיליה, פפריקה וקצת מלח ופלפל. הרם את העור מעט מכל שד, להפיץ או צינור את החמאה בטעם מתחת לעור, ולאחר מכן למתוח את העור בחזרה על פני. להירגע עד יום מראש, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מחממים את החמאה הנותרת במחבת חסינת אובן עד להקציף. מטגנים את העוף, מתבלים כל הזמן עם החמאה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את שאלוט, שום, טימין ומניה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מניחים את העוף, את צד העור במחבת, על המדף הגבוה יותר של התנור, ואת המענקים על המדף התחתון. צלוי הן עבור 25-30 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף ומנוחה במשך 15 דקות, בעוד gratins להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי לסיים, להסיר את העוף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את המחבת בחזרה על החום, לסחוט על מיץ לימון הנותרים ולהביא הכל לרתיחה קשה. להעביר את הרוטב דרך מסננת, לחיצה בחוזקה על כל הבצל הרכה ושום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים רסס של שמן זית במחבת אחרת ומחממים את הכרישה עד שהם מתחילים לצבוע. עם הכריכים מבושלים, אתה עכשיו מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
קו שש כרישה ברציפות באמצע כל צלחת. לגלף את העוף על שיפוע לחמש פרוסות עבות. מאוורר בצורה מסודרת את כל חזה עוף מעל הכרישה. כפית את הרוטב על העוף וסביב הכרישה, ומגישים עם גראטן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

600דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה, עדיף מריס פייפרתפוחי אדמה, עדיף מריס פייפר3501 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא שומןחלב מלא שומן3501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, מרוסקשן שום, מרוסק1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1השארענפי קורנית, בתוספת 3 קורנית נוספת לזריפתענפי קורנית, בתוספת 3 קורנית נוספת לזריפת50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בר מעורבות, ניקה פרוס בערך אם גדולפטריות בר מעורבות, ניקה פרוס בערך אם גדול50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת Comté או gruyèreגבינת Comté או gruyère200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה רכהחמאה רכה1גרידת לימון ומיץגרידת לימון ומיץ1חבורהפטרוזיליה שטוחה, עלים קצוצים מאודפטרוזיליה שטוחה, עלים קצוצים מאוד1קמצוץ גדולנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4largesחזה עוף, עדיף סופרימס עם עצם הכנף עדיין מחוברתחזה עוף, עדיף סופרימס עם עצם הכנף עדיין מחוברת1כף. חומץ ביין אדוםשאלוט, פרוסשאלוט, פרוס1נורה שום, קצוצה בערךנורה שום, קצוצה בערך3עלי קורניתעלי קורנית2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף טריציר עוף טרי12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר24כרישה תינוק, גזוז לאותו גודל, מבושל במשך 3 דקות, ואז רעננו במים קריםכרישה תינוק, גזוז לאותו גודל, מבושל במשך 3 דקות, ואז רעננו במים קרים