חמאת בוטנים בננה גלידה
חמאת בוטנים Banananan גלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1311 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך אבקת חלב ללא שומן, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבננות ומפזרים את הבננות בסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 5 דקות, או עד הבננות רכות.
מערבבים את הבננות, החלב וחמאת הבוטנים במעבד מזון מצויד בלהב הפלדה או בבלנדר, ופרה עד חלקה.
מעבירים את התערובת לסיר ומערבבים 3/4 כוס של הקרם. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור; לצפות בו בזהירות ולוודא שהוא לא מגיע לרתיחה.
בעוד התערובת מתחממת, לשלב את השמנת הנותרת, אבקת חלב, קורנפלור, מלח, ווניל בקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה ושני האבקות התמוססו.
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
לטאטא את התערובת עד חלקה, ומבשלים את התערובת על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד מעובה. אם התערובת גבשושי, מסננים אותו דרך מסננת.
להעביר את הנוזל החם למכולה אחסון ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים את התערובת שנחשפה עד שהיא מקוררת לחלוטין (מתחת 4°).
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אחסון אטום להקפיא עד קשה. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
Reprinted with permission from Scoop: 125 Specialty Ice Creameries from the Nation ' s Best Creameries by Ellen Brown, © 2011 Running Press