חמאת בוטנים בציפוי שוקולד-חטיפי בייקון
חטיפי חמאת בוטנים בציפוי שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בייקון, ביצה, חמאת בוטנים תערובת עוגיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-4985 היו אומרים שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חטיפי חמאת בוטנים בציפוי שוקולד, עוגיות שיבולת שועל עם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 9-או 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות, שמן, סירופ וביצה עד לצורות בצק רכות. להזמין 1/4 כוס בייקון לקישוט. מערבבים בייקון שנותר ובוטנים לבצק. לחץ באופן שווה במחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; מפזרים שבבי שוקולד. חזור לתנור; אופים 1 דקה. מיד להפיץ שוקולד על פני ברים.
מפזרים שמורות 1/4 כוס בייקון על שוקולד. מגניב לחלוטין, על 1 שעה או עד שוקולד מוגדר.
עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב מכוסה במקרר.