חמאת בוטנים וג'לי אבני חן
חמאת בוטנים וג'לי אבני חן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 56 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בוטנים קלויים יבשים, סוכר מגורען, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי חמאה בוטנים קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה עם מיקסר במהירות גבוהה עד שמנת; מוסיפים סוכר חום, פועם היטב.
מוסיפים סוכר מגורען ו 3 מרכיבים הבאים; לנצח עד רכות. מערבבים בבוטנים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה; מערבבים לתוך תערובת חמאת בוטנים. מכסים בצק, ומקררים 30 דקות.
צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; מקום 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול. לחץ על האגודל במרכז כל כדור כדי ליצור הזחה.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. לחץ מרכזי שוב עם אגודל בעוד עוגיות עדיין חמות; למלא מרכז של כל עוגייה עם כ 1/2 התפשטות פרי כפית. מגניב על מחבתות 2 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.